MBO Ambassadeurs

 

MBO ambassadeurs Logo
Bijeenkomsten
  • 15 januari (online)
Contactpersonen
Handige links

Het MBO Ambassadeursnetwerk bestaat uit sleutelpersonen op het gebied van onderwijsinnovatie & ict, die binnen dit netwerkwerk kennis en ervaringen met elkaar delen. De MBO Ambassadeurs vervullen binnen de eigen instelling een brugfunctie tussen het management en de onderwijspraktijk.

Het ambassadeursnetwerk komt 4 à 5 keer per jaar bij elkaar, waarbij een van de deelnemende instellingen als gastcollege optreedt. Het gastcollege bepaalt in overleg met saMBO-ICT het programma voor de bijeenkomst. Denk daarbij, naast het kijkje in de eigen keuken, aan overkoepelende thema’s als: onderwijslogistiek, (e-)didactiek, leermiddelenbeleid en Bruggen Bouwen. Ook Surf en Kennisnet zijn betrokken bij het netwerk en leveren regelmatig een inhoudelijke bijdrage aan het programma.

Het MBO Ambassadeursnetwerk wordt gefaciliteerd door saMBO-ICT; Martijn Bijleveld treedt op als coördinator en aanpreekpunt. Wil je weten of en door wie jouw instelling vertegenwoordigd is, neem dan contact op met Martijn.

Voor de leden is er in de teamsomgeving van saMBO-ICT een Team, waarin meer informatie staat, zoals stukken van de bijeenkomsten en maar we de contactpersonen van de deelnemende instellingen elkaar ook digitaal vinden om kennis en ervaring uit te wisselen.