Gebruikersgroep Afas

De HRM en financiële processen zijn in toenemende mate voorwaardenscheppend voor nieuwe ontwikkelingen in het onderwijs. Denk bijvoorbeeld aan de invoering van keuzedelen of Leven Lang Ontwikkelen.

Een flink aantal scholen gebruikt Afas. In oktober 2019 is op verzoek van hen de Afas gebruikersgroep opgericht. Twee maal per jaar komt deze samen. De agenda bestaat uit een algemeen deel en een deel waarin inhoudelijk over HRM en Financiële vraagstukken gesproken wordt. De onderwerpen bepalen of beide disciplines aan bod komen of de aandacht zich tot één van de twee beperkt.  

Bijeenkomsten

  • 25 november 2021 bij Afas Experience Centre te Leusden

Organisatie

Ruben Punt van het ROC van Amsterdam is voorzitter van de gebruikersgroep. De gebruikersgroep wordt ondersteund door Frans van Neerbos vanuit saMBO-ICT.

Voor meer informatie, of aanmelden voor de groep, kun je mailen naar info@sambo-ict.nl.

De gebruikersgroep Afas heeft voor haar leden in de teamsomgeving van saMBO-ICT een Team, waarin meer informatie staat, zoals stukken van de bijeenkomsten en maar we de contactpersonen van de deelnemende instellingen elkaar ook digitaal vinden om kennis en ervaring uit te wisselen.

Productinformatie

Informatie over het product Afas staat op www.afas.nl.