Datadinsdag 11 januari: wat zijn databronnen en wat heb je er aan?

maandag 8 november 2021 Midja van Hulsen

Om data-ondersteund onderwijs te kunnen realiseren heb je (uiteraard) databronnen nodig. Aan materiaal is er in een doorsnee mbo instelling geen gebrek. We hebben allemaal onze eigen, vaak nog ruwe, databronnen met data uit het onderwijsproces en de organisatie daarvan. Door zorgvuldig uit deze databronnen te putten, is het mogelijk om van data naar inzichten te komen. Daarnaast zijn er ook buiten de instelling diverse databronnen beschikbaar.

Deze datadinsdag gaan we met elkaar bekijken over welke databronnen een gemiddelde mbo instelling de beschikking heeft. Welke bronnen kun je waarvoor gebruiken? Welke link kunnen we leggen met de Mora?

Doelgroep:         faciliteerders
Wanneer:           11 januari 2022
Tijdstip:              13:00 – 14:30
Offline/online:    online
Aanmelden:        aanmeldformulier 11 januari

Bekijk de homepagina van datadinsdag voor een overzicht van de andere bijeenkomsten.

Reacties (0)
Geef een reactie