Lancering Quickscan Studiedata

dinsdag 7 september 2021 Midja van Hulsen

Datadinsdag

Met de Quickscan Studiedata kun je als instelling jouw eigen volwassenheid op studiedata vaststellen. De scan geeft je vervolgens een advies voor het opstarten van een eigen studiedata-programma. De gebruikte tool maakt het mogelijk om na het invullen een netwerk op te bouwen met instellingen die je verder kunnen helpen bij het opbouwen van de datavolwassenheid. Een onmisbaar instrument om kennis op te doen en te delen, dus wees erbij om ook jouw eigen datatraject te starten.

De zone Studiedata van het Versnellingsplan Onderwijsinnovatie met ICT en het themateam Data-ondersteund onderwijs van het programma Doorpakken op digitalisering hebben bij de totstandkoming van de scan samengewerkt en trappen de 12e oktober dan ook samen af.

Doelgroep:         faciliteerders
Wanneer:            12 oktober
Tijdstip:              13:00 – 14:30
Offline/online:    online
Aanmelden:        aanmeldformulier 12 oktober

Bekijk de homepagina van datadinsdag voor een overzicht van de andere bijeenkomsten.

Reacties (0)
Geef een reactie