Meld je nu aan voor de Leergang Onderwijslogistiek

vrijdag 17 januari 2020 Maaike Stam

In het voorjaar van 2020 start voor de vierde keer de leergang Onderwijslogistiek. In 5 bijeenkomsten wordt door experts in onderwijslogistiek veel kennis gedeeld en vaardigheden aangeleerd om in de eigen instellingen logistieke processen te verbeteren. Daarnaast ontmoeten deelnemers een grote groep collega’s van andere instellingen met wie ervaringen en best-practices worden uitgewisseld. Graag stimuleren we dat collega-duo’s uit het onderwijs en bedrijfsvoering de leergang samen volgen. Dit om de samenwerking juist op dit onderwerp te bevorderen. We geloven in het versterken van het fundament binnen onderwijslogistiek door deze twee onderdelen van de instellingen samen op te laten trekken.

Meer informatie over programma, data en kosten vind je hier.

Reacties (0)
Geef een reactie