Uitnodiging 41e saMBO-ICT conferentie bij Aventus in Apeldoorn

woensdag 16 oktober 2019 Maaike Stam

Over twee maanden staat de 41e saMBO-ICT conferentie alweer voor de deur. Op 30 en 31 januari a.s. zijn we te gast bij Aventus in Apeldoorn. De conferentie beslaat twee dagen met op de donderdagavond een informeel programma met volop de gelegenheid om bij te praten met de collega’s uit het netwerk. De vrijdag staat met allerlei workshops en keynotes zoals gewoonlijk in het teken van kennisdeling.

Programma

De programmacommissie is nog druk bezig de 24 workshops in te vullen. Heb je zelf nog een goed idee voor een workshop horen we het graag! Je kunt je presentatievoorstel hier indienen. (Eerst even overleggen? Stuur een mail naar conferenties-en-bijeenkomsten@sambo-ict.nl.)

Aanmelden instellingen

Aanmelden voor de conferentie voor instellingen kan via dit formulier. Je kunt de uitnodiging ook doorsturen naar eventuele andere geïnteresseerden binnen je eigen organisatie. Voor onderwijsinstellingen die bij saMBO-ICT zijn aangesloten, geldt geen aanmeldlimiet.

Aanmelden bedrijven

Bedrijven kunnen met maximaal twee personen aan de conferentie deelnemen. Zij melden zich hier aan.

Overnachten

Voor mensen die van donderdag op vrijdag in Apeldoorn willen overnachten zijn met het Van der Valk Hotel / Cantharel afspraken gemaakt.  Om zeker te zijn van een kamer, adviseren we om op tijd te reserveren. Doe dit per mail naar sales@vandervalkapeldoorn.nl onder vermelding van groepsnaam ‘Aventus’, referentie ‘CAN-GF64865’. De prijs voor een kamer is dan € 114,50. Telefonisch kan ook 055 – 5414455.

Na het avondprogramma rijdt er bus naar het hotel, die je volgende ochtend ook weer terugbrengt naar de conferentielocatie.

Locatie / parkeren / OV

Aventus is uitstekend te bereiken met het OV. Het station ligt voor de hoofdingang. Ook voor automobilisten zijn er voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.

Reacties (0)
Geef een reactie