40e saMBO-ICT conferentie bij Lentiz

woensdag 26 juni 2019 Maaike Stam

De zomervakantie staat al voor de deur en daarna is het al bijna zover: de 40e saMBO-ICT conferentie met als thema “Terugkijken naar Vooruitgang” wordt georganiseerd op vrijdag 27 september 2019 bij Lentiz onderwijsgroep. Deze editie is vanwege het afscheid van Jan Bartling op de donderdagavond voorafgaand aan de conferentie anders dan anders, en bestaat deze keer daarom uit één dag. We zijn te gast bij het LIFE College van de Lentiz onderwijsgroep in Schiedam.

Programma
Mede aan de hand van het thema ‘Terugkijken naar Vooruitgang’ wordt door de programmacommissie een gevarieerd programma samengesteld. We worden verrast op een andere kijk naar de mogelijkheden van IT, dat gaat van planten kweken naar mogelijkheden op het voetbalveld.
De conferentiedag wordt zoals gebruikelijk ingevuld, met een welkom vanuit het gastcollege en een keynote. Daarop volgen twee ronden van presentaties en workshops en de netwerklunch. In de middag gaan we verder met een tweede keynote en nog twee ronden met workshops en presentaties. Het belooft een rijk gevuld programma te zijn, met voldoende ruimte om elkaar te ontmoeten.

Op dit moment is het inhoudelijke programma echter nog volop in ontwikkeling, je kunt dit op deze pagina volgen.

Aanmelden instellingen
Aanmelden voor de conferentie voor instellingen kan via dit formulier. Je kunt de uitnodiging ook doorsturen naar eventuele andere geïnteresseerden binnen je eigen organisatie. Voor onderwijsinstellingen die bij saMBO-ICT zijn aangesloten, geldt geen aanmeldlimiet.

Aanmelden bedrijven
Bedrijven kunnen met maximaal twee personen aan de conferentie deelnemen. Zij melden zich hier aan.

Overnachten
Indien gewenst, is het mogelijk om donderdagavond in Schiedam overnachten. We hebben met het nabijgelegen Bastion Hotel afspraken gemaakt (kamer incl. onbijt voor € 82,34). Gebruik dan wel dit formulier (download van het word-document start na aanklikken).

Locatie / parkeren / OV
Zowel bij het hotel als bij het LIFE College is voldoende parkeerruimte. De school is ook goed te bereiken via het OV.

Meer weten/iets vragen?
info@sambo-ict.nl

Namens de programmacommissie met vriendelijke groet,

René Bosman (Lentiz)
Rob Smit (saMBO-ICT)

N.B. Enkele dagen voor de conferentie ontvang je de laatste informatie, het uitgebreide programma en de routebeschrijving.

 Programma & Workshops:

Deze conferentie wordt mede mogelijk gemaakt door:

Reacties (0)
Geef een reactie