Vacature directeur saMBO-ICT ingevuld

woensdag 29 mei 2019 Maaike Stam

Het bestuur van saMBO-ICT is blij te kunnen melden dat de sollicitatieprocedure voor een nieuwe directeur van saMBO-ICT met een positief resultaat is afgerond. Met ingang van 1 september a.s. start Martijn Timmer als opvolger van Jan Bartling. Martijn werkt sinds 2001 in het onderwijs- en ictveld. Momenteel is hij bij de TU Delft werkzaam als manager Shared Service Centre ICT. Martijn heeft enorm veel zin in deze nieuwe uitdaging.  Martijn: “Ik kijk er naar uit om samen met het team en alle leden van het netwerk van saMBO-ICT een bijdrage te leveren  aan het realiseren van de enorme ambities van de mbo-sector.”

Martijn nodigt iedereen van harte uit om via LinkedIn vast digitaal kennis te maken, en verheugt zich erop dat na de zomer ook persoonlijk te doen.

Reacties (0)
Geef een reactie