Kennisdelingsbijeenkomst Office 365 op vrijdag 24 mei!

donderdag 9 mei 2019 Rob Smit
saMBO-ICT en SURF nodigen je uit voor de kennisdelingsbijeenkomst Office 365 (#KDO365). Na de succesvolle bijeenkomst in december bij Microsoft wordt op 24 mei a.s. een nieuwe editie voor het mbo en hbo georganiseerd. Tijdens de bijeenkomst ontdek je hoe je voor jouw onderwijs(instelling) zowel technisch als functioneel het beste uit Office 365 haalt.

Ook deze editie hebben we weer interessante sprekers, workshops en sessies waarbij alle onderwerpen die van belang zijn bij het implementeren en werken met Office 365 aan bod komen. Belangrijke thema’s gedurende de dag zijn: security, onderwijsvernieuwing in de les, samenwerken, governance, adoptie en organisatie.

De dag start met een keynote, hierna volgen drie rondes met inhoudelijke presentaties en workshops. Het programma biedt veel praktische voorbeelden en ervaringsverhalen van collega’s uit het mbo en hbo.

Uiteraard zijn de medewerkers van Microsoft Onderwijs aanwezig om vragen aan te stellen en kun je tussen de sessies door netwerken met collega’s. Binnenkort volgt er meer informatie over het exacte programma en de aanvangstijden.

De bijeenkomst is interessant voor technisch- en functioneel beheerders, beleidsmakers, informatiemanagers, ICT-medewerkers en docenten die te maken hebben met Office 365.

  • Datum: 24 mei 2019.
  • Tijdstip: 09:30 – 16:30 uur.
  • Locatie: Energybarn in Groningen (onderdeel van Noorderpoort en de Hanzehogeschool).

Schrijf je snel in, want de vorige bijeenkomst was snel vol! Per instelling kunnen maximaal 5 medewerkers deelnemen.

Nog wat inspiratie nodig of twijfel of je naar de kennisdelingsbijeenkomst wilt gaan? Lees hier het artikel dat Shelby de Nijs en Nico Juist hebben geschreven over Office 365 als digitale leeromgeving!

We zien je graag 24 mei!

Denk je erover om met MS Dynamics aan de slag te gaan dan is dit misschien ook leuk

Reacties (0)
Geef een reactie