39e conferentie, 24 + 25 januari 2019 bij KW1C Den Bosch

woensdag 28 november 2018 Maaike Stam

Het is de programmacommissie al bijna helemaal gelukt een gevarieerd programma samen te stellen. Bijna? Zoals helemaal onderaan in de ‘sneak-preview’ van het programma is te zien, is er nog een enkele workshopronde te vullen. Heb je een goed idee voor een bijdrage? Meld hier je suggestie of voorstel voor een workshop. Bekijk het programma hieronder en lees alvast meer over de keynotes.

Wilt u zich direct aanmelden? Medewerkers van onderwijsinstellingen melden zich hier aan. Ook bedrijven zijn zoals altijd van harte welkom, zij melden zich hier aan.

Programma

Donderdag 24 januari
Deze middag start om 16.00 uur met een welkomstwoord vanuit het gastcollege. We gaan vervolgens verder met een keynote door Job van den Hurk, neurowetenschapper verbonden aan de Universiteit van Maastricht en ultra-high field MRI center Scannexus. Daarnaast is hij oprichter en hoofdredacteur van het veelvuldig bekroonde platform BrainMatters. Job van den Hurk zal ingaan op enkele ingenieuze toepassingen van hersenscans, en op de implicaties die deze technieken hebben voor onze toekomst.

Hierna volgt een presentatie vanuit KITT, een kennis- en ervaringsplatform met betrekking tot technologie in het onderwijs, bestaande uit een groep enthousiaste medewerkers vanuit het Koning Willem I College. Ook geven zij nog een demonstratie van de middelen en innovaties waar zij momenteel mee bezig zijn. Laat u inspireren! Deze eerste conferentiedag sluiten we af met een gezellig netwerkdiner en borrel.

Vrijdag 25 januari
Op vrijdag starten we de dag met een plenair welkom. In de ochtend is Eke Jelluma van Trendsactive onze eerste keynote-spreker. Opgeleid als psycholoog en marketeer, en gedreven door een fascinatie voor mensen past Eke haar kennis toe in de wereld van marketing en innovatie. Samen met het team van TrendsActive onderzoekt ze sociaal-culturele trends en vertaalt deze naar relevante strategieën voor merken en organisaties. In haar keynote staat ze stil bij welke menselijke behoeften we terug zien in het gebruik van technologie.

Hierop volgen twee rondes met workshops. U kunt kiezen uit een breed scala aan onderwerpen.

Vervolgens is het tijd voor een heerlijk lunchbuffet.

De aftrap van het middagprogramma wordt gegeven door keynote-spreker Eric Postma. Hij is als hoogleraar AI verbonden aan Tilburg University en de Jheronimus Academy of Data Science. Hij is gespecialiseerd in beeld- en signaal-analyse en deep learning. In zijn presentatie staat hij stil bij de revolutionaire ontwikkelingen op het gebied van AI.

Na deze keynote staan er wederom twee workshoprondes op het programma. We sluiten uiteraard af met de overdracht naar het gastcollege van de volgende conferentie en een borrel.

Evenementenbureau
De organisatie van deze conferentie is deels in handen van het Evenementenbureau van het Koning Willem I College, gerund door studenten en ondersteund door docenten. Tijdens de laatste conferentie in Hengelo werd het stokje overgedragen aan het Koning Willem I College en werd dit enthousiasmerende filmpje vertoond. De studenten kijken uit naar uw komst!

Aanmelden
Aanmelden voor de conferentie op 24 en 25 januari kan ook voor één van beide dagen. U kunt de uitnodiging ook doorsturen naar eventuele andere geïnteresseerden binnen uw eigen organisatie. Voor onderwijsinstellingen die bij saMBO-ICT zijn aangesloten, geldt in principe geen aanmeldlimiet. Bedrijven kunnen met maximaal twee personen deelnemen aan de conferentie.

Medewerkers van onderwijsinstellingen melden zich hier aan. Ook bedrijven zijn zoals altijd van harte welkom, zij melden zich hier aan.

Enkele dagen voor de conferentie ontvangt u de laatste informatie, het uitgebreide programma en de routebeschrijving.

Overnachten
Als u wilt, kunt u donderdagavond in ’s-Hertogenbosch overnachten. We hebben bij twee hotels kamers gereserveerd voor deze conferentie. Voor beide hotels hebben we een speciale prijs tot 17 december. Daarna kunt u reserveren op basis van beschikbaarheid en de ‘normale’ prijs.  Indien gewenst, kunt u zelf een kamer reserveren bij onderstaande hotels.

Fletcher hotel ’s-Hertogenbosch

Burg. Burgerslaan 50, 5245 NH te ’s-Hertogenbosch, reserveringen via sales@fletcherhotelshertogenbosch.nl o.v.v. referentie F73-GFC7639.

Mövenpick Hotel ’s-Hertogenbosch

Pettelaarpark 90, 5216 PH  te ‘s- Hertogenbosch, reserveringen via deze link.

We adviseren om de auto op het college te laten staan . Er is busvervoer geregeld voor donderdagavond vanaf het college naar het hotel, en vrijdagochtend van het hotel naar het college. De bussen rijden op vastgestelde tijden.

Locatie/parkeren
Koning Willem I College, Vlijmenseweg 2, 5223 GW ’s-Hertogenbosch
Hoofdingang: Henri Dunantstraat

De locatie is goed bereikbaar met zowel eigen- als openbaar vervoer. Tijdens de conferentie zijn er ongeveer 100 parkeerplaatsen beschikbaar.

 Sneak-preview van de workshops:

Sponsoren
Deze conferentie wordt mede mogelijk gemaakt door:

CACI, F1rstKlas, Fortinet, KWD, Motion Ten, X-ICT

Reacties (0)
Geef een reactie