5e Masterclass Onderwijslogistiek voor bestuurders – april 2019

dinsdag 27 november 2018 Esther Schoutema

Wegens succes nogmaals aangeboden!
De Masterclass op 4 en 5 februari 2019 is al volgeboekt. Daarom wordt op dinsdag 2 en woensdag 3 april 2019 de vijfde Masterclass Onderwijslogistiek voor directeuren en bestuurders van mbo-instellingen aangeboden. Onderwijslogistiek vraagt om strategische planning. Dit blijkt een van de kritische succesfactoren te zijn voor de kwaliteit van een steeds sterker personaliserend onderwijs. Tevreden studenten en docenten zijn een resultaat van een goed ontwikkelde en doorgevoerde onderwijslogistiek. De masterclass Onderwijslogistiek is bedoeld voor bestuurders die sturing op dit onderwerp willen geven.

Voor meer informatie zie hier de: Flyer Masterclass Onderwijslogistiek.

Aanmelden voor de masterclass kan hier.

Reacties (0)
Geef een reactie