Presentaties kennisdeling Office 365

zondag 15 april 2018 Willem Karssenberg

Het auditorium van Inholland was eigenlijk te klein voor alle deelnemers aan de kennisdelingsbijeenkomst Office 365 die plaatsvond op vrijdag 13 april. Bij de sessies die volgden op de plenaire aftrap verdeelden de meer dan 200 bezoekers zich mooi gelijkmatig over de verschillende workshops. Het was de eerste keer dat we dit event organiseerden samen met SURF en het hoger onderwijs. Het bleek, de reacties horende, een gouden greep te zijn. Natuurlijk moeten we de evaluatie nog afwachten, maar de sfeer was geweldig en het enthousiasme groot! In december volgt weer een bijeenkomst in de dan vernieuwde basis van Microsoft op Schiphol.

In de bijlagen zijn de presentaties te vinden die gedeeld werden. Waar mogelijk vullen we deze nog aan.

Bijlagen

Reacties (0)
Geef een reactie