Kennisdelingsbijeenkomst Office 365

maandag 3 april 2017 Willem Karssenberg

Datum: 19 mei 2017
Tijd: 9.30 – 16.00 uur
Locatie: Microsoft, Evert van de Beekstraat 354, Schiphol

Ook dit jaar organiseren we weer een kennisdelingsbijeenkomst Office 365 bij Microsoft op Schiphol. Naast het plenaire programma, dat binnenkort beschikbaar komt op de website, bieden we ook 2x een hands-on track OneNote Class Notebook waar per sessie slechts 12 personen aan kunnen deelnemen. De belangstelling voor deze bijeenkomsten is altijd groot, dus wees er op tijd bij! Per instelling kunnen maximaal vijf personen deelnemen. Aanmelden kan via dit formulier totdat de limiet bereikt is. Daarna hanteren we een wachtlijst.

Er worden steeds meer vragen gesteld over de implementatie van- en het werken met Office 365. Daarvoor is in onze groepsomgeving nu een aparte open groep ingericht waar die vragen gesteld, maar ook tips en ervaringen gedeeld kunnen worden.
Dus meld je aan voor de groep Office 365, stel daar je vragen en deel daar je kennis!

Reacties (0)
Geef een reactie