Kennisdeling SharePoint 13 december 2013 gaat niet door

donderdag 5 december 2013 Henk-Jan van Ginkel

Sharepoint160Voor de Kennisdelingsbijeenkomst over SharePoint2013 op 13 december 2013 hebben we, zoals eerder gecommuniceerd, verschillende inleiders bereid gevonden, maar slechts één MBO instelling. Omdat we het principe ‘van MBO instellingen voor MBO instellingen’ belangrijk vinden, hebben we als programmacommissie besloten om de bijeenkomst op 13 december 2013 NIET door te laten gaan.

Wellicht is het nog te vroeg om een Kennisdelingsbijeenkomst over SharePoint2013 te organiseren. We denken er nu aan de Kennisdelingsbijeenkomst over SharePoint2013 plaats te laten vinden in maart 2014. Voorwaarde daarvoor is uiteraard dat er dan wel voldoende MBO instellingen in staat zijn om een inleidende presentatie te geven. Zodra er meer duidelijkheid over de datum van de volgende bijeenkomst is, hoort u het van ons.

Reacties (0)
Geef een reactie